Wednesday, February 6, 2013

Bos Jangan Mara2..


******nanti saye nanges..huhu. Isnin hari tu teruk jugak boss marah aku..tp bukan marah depan2 aku la marah belakang aku marah pada staf lain..huhu malu sehhh..kalo marah depan2 aku xkesah sangat sebb memang aku pun yang salah..kuar lunch lewat so balik pn lewat dekat kul3 da..hehehehe.. ndak wat acaner boss da kafe dekat KBS tu x bukak2 laie so i terpaksela mam jauh sket..pastu nk tggu order lagi sembang2 ngan skandel lagi harussla balik pun lambat. tapi bukan selalu boss..taun ni rasenye ni baru first time balik lambat kot..kalo dulu mmg la ade banyakkkk..hehehe
 
tapi yang xbest boss ade bgtau yang ade peg2 kanan kat Unit aku ni ngadu kat die everytime die kuar opis meeting aku as her PA mesti akan hilang jugak..aku xtaula bile yang dikatakan everytime tu sbb rsnye aku byk duk kt meja aku buat keja itu ini..kekadang update jadual bos..buat minit..kalo xde keje sangat aku biasenye wat filing memo/surat yang berlambak2 kat aku..mane taknye sume campak kat aku..huhu. kalo aku xde kat tempat pn cari je aku kat kewangan mesti jupe..kalo kuar p jenjalan memang xlah aku mane tau drive..keta pn en. laki yang bawak. so mcm mane tu nak tuduh2 aku slalu ngulor..kalo p kewangan pn mesti ade hal kekadang anta claim bos..peg2 lain..xpun anta req LO..mesti ade sebb la kalo aku turun tu kalo sesaje aku pn malu gak asik bertandang kat tempat org je kan.. n ble da turun tu sembang2 la kejap ala mcm la peg2 tu xbiase buat..samo yo..
sebenarnye peg2 tu jeles kat aku kot sbb bos sayang aku..hahahah perahsan! :P
 
Disebabkan boss mcm da hangin n memarah aku so adela terase sket..so from now on aku bertekad  xmo gerak2 da dari kusi tempat aku ni..kalo bleh makan kat sini, minum kt sini..semayang kat sini..buang air je xbley kang bacin plak..hahhahaha..
 
Hurmmm ade yang perasan aku skrg mcm hepi semacam jek..hehehe ndak bgtau la sebabnye I'm in LOVE again...yeayyyy bercinta tu always sweet kan..Kahwin??? so so je kalo best pun bcoz of my doters...love both of u doters ashabilla n iyamaani..mama sayang sangat2!
 
 sape xsyg bdk2 comel mcm ni??sumpah mama sayang..sayang sangat! apepun terjadi mama janji we remains together..mama bertahan untuk kamuuu..
 

No comments:

Post a Comment