Wednesday, March 16, 2011

M.A.L.A.S :D

Hye olls,

Dah lame xberbelog. Sampai Cik Hanna pun dah tegur xde entry terbaru ke. sori la dik, akak bukan xnak update tapi sekarang ni mood akak tersangat la down n sifat malas makin menjadi-jadik pulak. Datang opis malas, pergi kerja malas, nak mandi siap2 gi kerja malas..wat kerja kat opis malas..pendek kate malas..malas..malas. tp malas2 pun i tetap buat jugak kerja tu cume semangat n feel njoy tu xde. kerja kat opis i ni dah xbest dah. tatau la kenape. ci yang kat sebelah i ni pun asik bad mood je. dah xde senda gurau dan usikan beliau yang menggeletek ati ai ni..:P. mungkin sbb ramai mereka yg di sygi kat opis ni nak tgglkan we ols agaknye..-_- betol x yang arip? ke kesan dari simptom2 ibu mengandung? hehe xdelah!

k lah i nak sambung bace buku balik ni..2 weeks lagi i ade exam TBE. (Takaful basic exam) pas dah lulus nanti leh la u ols beli insurans ngan i yek..heheh :P

Thursday, March 10, 2011

Aleesya Nabila...



Assalamualaikum...hi shemua..nama shaye Aleesya Nabila.
tenkiu mama,tenkiu papa sebab bagi name yang comel untuk Eca.


Isnin,07 / Mac / 2011 hari tu genap lah umor Eca setahun.
tengok,nampak matang tak? berbeda daripada gambor di atas kannn..
gambor di atas nampak macam cute,
yang nie nampak macam matang siket.


haaa...ini pulak MaMa Eca. comey macam Eca..
cun melecun lagi tau. MaMa Eca lagi cun dari Maya Karen..bangga Eca dapat mama macam nie.
nama mama Eca Mama Chomel
Sahak tu atok Eca,suami kepada nenek Eca..lalalaala

  jeng..jeng..jeng!!!
yang macho nie pulak PaPa Eca. hensem kan papa Eca nie. PaPa Eca lagi hensem dari Rosyam Nor.
    nama papa Eca Papa Sharil Ensem
PaPa Eca nie baik sama macam MaMa Eca.
Eca hepi dapat papa macam nie.

~ ECA SHAYANG MAMA & PAPA ~